Lezione pasta "veg & veg” - Pasta "veg & veg” class

Lezione pasta

L'insegnante  Eleonora ti accoglierà nella scuola di cucina e ti guiderà alla preparazione di diverse ricette di tradizione italiana, prestando attenzione agli ingredienti e necessità alimentari speciali (menù per vegetariani, vegani o intolleranti). 

Sotto la guida esperta dell’insegnante potrai realizzare le ricette proprio con le tue mani!
La lezione prevede anche la preparazione di un dessert.

Ti guidiamo nella preparazione di un menù completamente green e attento alle materie prime, dopo la lezione ti potrai accomodare nel nostro salotto per godere dei cibi preparati che verranno accompagnati con bevande fresche preparate al momento come succhi di frutta ed estratti per un momento di completo relax.

preparazione ragù veg

Menù servito con vini piemontesi:
• Spaghettoni (con e senza uovo) di farine di grani antichi con ragù di seitan e tartufo nero
• Gnocchi di patate con crema al gorgonzola o con crema di zucca o altra verdura di stagione
• Raviolo alle erbette di campo e ricotta con sugo di pomodori freschi

La lezione di cucina è abbinata al tour:

Botteghe artigiane

Location:
la scuola di cucina si trova in un quartiere tranquillo e residenziale, raggiungibile dal centro città in 10 minuti di auto e servita da numerosi mezzi pubblici.
Per qualunque necessità siamo disponibili, chiedete!

Lezione di cucina 98€ a persona minimo 4 persone – (a partire da 6 persone sconto 10%)
Il prezzo include la lezione di cucina, la degustazione dei piatti preparati durante la lezione, l’accompagnamento vini.

Lezione di cucina + food tour 135€ a persona minimo 4 persone
Il prezzo include la lezione di cucina, la degustazione dei piatti preparati durante la lezione, l’accompagnamento vini, il tour scelto, le piccole degustazioni itineranti, il pranzo previsto nel tour.

tagliatelleTh

The teacher Eleonora, will welcome you to the cooking school and guide you into the preparation of some of different traditional Italian recipes, taking care of every ingredients and of special dietary needs. (menus for vegetarians, vegans or people with intolerances).
Guided by the teachers’ expertise, you will get the chance to execute the recipes with your own hands!
The preparation of a dessert is also included as part of this experience.

We will guide you through the preparation of a gourmet menu. After the lesson, you will comfortably sit in the dining room and enjoy all the prepared courses, along with wines from our wine cellar, for a moment of complete relax.

Menu served with wines from Piedmont:
• Spaghettoni (big spaghetti), with or without eggs, made of ancient flour grains, with seitan sauce and black truffle.
• Potatoes gnocchi with gorgonzola cream, or pumpkin cream, or other seasonal vegetable cream
• Herbs “ravioli” with “ricotta” (soft white cheese) and fresh tomatoes sauce

This cooking lesson can be combined with one of the following food tours:

Small artisan shops

Location:
The culinary school is located in a quiet neighborhood, easily reachable from the city center in a 10 minutes car ride or by different public transportations. In case of need, just contact us, we are available for you!

The cooking lesson is 98€ per person, minimum 4 people. (6 people group or more? Get 10% discount)
The price includes the cooking lesson and a dinner with the courses prepared during the lesson and the combined wines.

Cooking class + food tour is 135€ per person, minimum 4 people.
The price includes: the food tour, small tastings along the itinerary, the lunch, the cooking lesson and a dinner with the courses prepared during the lesson and the combined wines.

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